Matstugan är småbarnsmamman som mitt i allt kaos älskar att laga mat och ha gäster på mat och prat. Hon bor i Nacka med charmigaste, busigaste Magda 2½ år och härligaste, minitonåringen Annie snart 6 år. Kontakt: [email protected]
Småbarnsmamma som mitt i allt kaos älskar att laga mat och ha gäster på mat och prat. Jag är dessutom svag för att testa precis allt nytt och spännande inom mat. Jag gillar att ha koll på trender inom matbranschen, så det kommer ni få läsa om, förutom en massa recept såklart. Då jag är utbildad cocktailbartender så kommer det bli en och annan drink dessutom, med eller utan alkohol.
Jag bor i Nacka med charmigaste, busigaste Magda 2½ år och härligaste, minitonåringen Annie snart 6 år. Då jag inte bloggar är jag gymnasielärare i svenska och engelska.
(Foto: Sandra Jolly)
Matstugan är småbarnsmamman som mitt i allt kaos älskar att laga mat och ha gäster på mat och prat. Hon bor i Nacka med charmigaste, busigaste Magda 2½ år och härligaste, minitonåringen Annie snart 6 år. Kontakt: [email protected]
Och som om det inte räckte med den godast tänkbara mezetallriken, hembakta pitabröd och vinmarinerade oliver, så fortsatte vi med middag på Tusen och en natt restaurangen Taverna Bazaar. Det blev rammracks med grillade grönsaker och…
Hel svärdfisk med taramosalata.
Potatisskivor så tunna att de nästan blir chips, galet goda och en härlig grekisk sallad. Skulle vilja ta hit mina små tjejer. De skulle älska maten på Taverna Bazaar. Perfekta stället för barnfamiljer, då man går ut med kompisar eller bästisen för att prata över några glas vin, eller på romantisk dejt.
Vi satt på markplan där det är sådär fräscht medelhavsinrett med blåmönstrat kakel och massa ljus. i källaren finns en stor och mysig del där man kan skulle kunna sitta större sällskap eller om man bara vill höja mysfaktorn.
Men kanske att man lyckades trycka ner lite god Choklad Collant med grekisk kaffesås då…