Missa absolut inte om ni är i Stockholm i sommar: Supper Gården. Dags att fira min vän Erika som fyllt år. Jag och Lotta var väldigt eniga om att testa Supper Gården. Vi började med varsin drink och bara där visste vi att vi valt helt rätt. Jag tog peruanska drinken Pisco Sour med kanelbitters och oj oj oj så god!
Vi blev rekommenderade att välja fyra rätter att dela på och sedan en större. Så det här var två av dessa:
Taco de pescado: Rödräka, syrad rödkål, het myntakräm. Helt sålda alla tre på denna.
Ceviche de Caribe. Limemarinerad lax, torsk, räka, koriander, chili. Så fräscht beroendeframkallande. Missa inte heller Chili: Choklad och chilikryddat långkok på högrev med tacochips och smetana. Det var våran big time favourite.
Sedan blev det Cerdo Asado: Fläsksida, chipotleglaze, melon, sötpotatispommes. Dessa sötpotatispommes med parmesan och persilja är bara de värda ett besök på Supper Gården. Vill tillbaka dit och beställa en stor omgång och proppa i mig. Nu ska här provas att göra pommes på sötpotatis. Har ni testat?
Vi var tvugna att testa en drink till och jag testade deras storsäljare Fifty Fifty: Beefeater gin, hallon, lakrits, citron, socker. Den är godisgod. Kom ihåg att boka i god tid för det är väldigt populärt. Inne måste man boka bord, men bord under bar himmel går man dit bara och hoppas att det inte är för fullt. Inte konstigt alls, så utomordentlig atmosfär och mat som är en upplevelse.
Natti Natti…kommer drömma om knapriga sötpotatispommes med parmesan och persilja.