Matstugan

Nuggets av fisk och Citronmajonäs

Nuggets av fisk är så otroligt enkelt och blir så fantastiskt gott. Perfekt med en citronmajo till. En alldeles utmärkt vardagsrätt.

Fisknuggets

Du behöver 

Torsk i filéer (jag använde ryggfilé i portionsbitar)

Panko (asiatisk ströbröd som gör det extra krispigt, eller använd vanligt ströbröd)

ägg (lättvispat)

vetemjöl

salt,peppar

smör,olja

Skär torsken i större bitar. Vänd i rikligt med mjöl, sedan ägg och sist i rikligt med panko. Stek gyllenbruna i smör och olja (snåla inte) några minuter på varje sida.

 

Citronmajonäs

1½ dl majonäs

½ citron

Blanda majonäs med skal och saft från citronen.

Gott med hemgjort pommes. Jag använder ALLTID min Tefal Actifry till att göra fettsnåla, krispiga pommes. Du bara slänger ner allt i maskinen och trycker på  knappen så sköter den resten. En av mina absoluta favoritmaskiner i köket (eller jag har den i garderoben och tar fram den titt som tätt.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.