Matstugan

Halloumi som en naggande god förrätt

Halloumi

Ja, det tycker jag du ska testa, om du gillar Halloumi förstås. Den här

Du behöver

½ rödlök (finhackad)

2 msk rödvinsvinäger

4 msk fin olivolja

1 nypa salt

2 msk bladpersilja (finhackad)

1 paket Halloumi

olivolja (till stekning)

2 tomater eller (6 körsbärstomater)

salt, nymalen svartpeppar

Gör så här

Blanda finhackad rödlök, vinäger, olivolja och salt i en skål. Låt stå i ca 10 minuter. Persiljan vänder du ner precis innan servering.

Skiva halloumin, cirka 1 cm tjocka skivor. Stek i olivolja några minuter på varje sida så de blir gyllenbruna.

Lägg upp halloumi på ett fat, strö över tomater över. Pyttsa över rödlöksvinägretten. Servera direkt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.