Alltså, vem gillar inte amerikanska pannkakor? Både barnen och jag är helt sålda. Det här receptet har jag använt i åratals och det levererar alltid de godaste, sådär lagom pösiga pannkakorna. Receptet räcker till 2-4 personer.
Du behöver :
1 ägg
2,5 dl mjöl
2,5 dl mjölk
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 msk socker
2 msk smält smör
Bara blanda ihop och stek (gärna i plättlagg)
Hej, vi ska göra ditt recept på chokladmousse med mandarin (http://matstugan.blogg.se/2012/november/vit-chokladmousse-med-mandarin-och-stjarnanis.html) ikväll till nyår 😀 Men jag undrar bara lite över när man kan hälla upp allt i glasen?
Går det att fördela både moussen, crumble och mandarintoppingen någon timme innan servering (och sedan in i kylen) eller är det något som man bör vänta med enda tills precis innan servering?
Åh, hann inte se din fråga innan. Hur löste det sig? Jag skulle vänta till servering om man vill ha det sådär knaprigt. Gör man den för långt innan så blir det ju mjukt, men gott på sitt sätt. Hoppas det blev gott hur du än gjorde! Gott Nytt år:-)
Åh, så underbart gott!
Yum, underbar bild!