Kyckliggryta med en söthet av mangochutney som barnen älskar, de har tagit om och om och om av den här grytan.
Du behöver
4 kycklingfiléer
6 soltorkade tomater
2 vitlöksklyftor
2 msk mango chutney
2 dl vatten
½ buljonggrej
2 dl grädde (visp- eller matlagningsgrädde)
1 msk persilja (hackad)
1½ tsk ingefärspulver (alt 1 msk färsk riven)
olja/smör, salt, peppar
Gör så här
Strimla kycklingen och stek lätt gyllenbrun i oljan/smöret. Salta och peppra lätt. Tillsätt krossad vitlök, finhackade tomater, ingefära och mango chutney.
Häll i vattnet, grädden och lägg i buljonggrejen. Småputtra allt i sådär 10-15 minuter. Strö över persilja och servera.
Kul att ses idag!
Vad läcker din gryta ser ut. Bra bilder och dessutom låter den väldigt god när man läser receptet.
Ser väldigt gott ut! 🙂
Många härliga smaker i den grytan!
MUMS måste testas, ha så kul imorn å instagramma o fresta 😉 Jag e i luften och hoppas få se Obamas flyg 😉
Detta lät verkligen som något för mig!
Men jag skrattade lite åt "buljonggrej" 🙂