Matstugan

Rykande varma brödbullar och solmogna jordgubbar

Nattjästa frukostbullar. Nybakta, rykande varma brödbullar. Inget slår det i frukostväg. Degen jäste under natten och ingen jästid på morgonen utan bara göra bollar av dem och in i ugnen så är det klart på 10 minuter. Dessutom är de gjorda på dinkelsikt.
Annie hjälpte mer än gärna till att göra bollar och pensla med lite mjölk och strö över sesamfrön. Vi skulle ha strött på lite riven ost, men det glömde vi. 
Välförtjänt frukost.Ni bara måste testa nya God Morgon juicen Inspiration Strawberry. Vi får inte nog av den. Den smakar verkligen solmogna jordgubbar. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Härlig frukost! Jag måste också testa nattjästa bröd, för jag har sett liknande på många bloggar och alla säger att de är så goda. Kram

    Svar:
    Ja, goda, och framför allt känns det så otroligt lyxigt att äta varma, nybakta brödbullar till frukost. Kram!
    Linda /Matstugan