Matstugan

Caprese på god vitmögelost – en finfin förrätt

Jag försöker just nu luska fram bra förrätter som går snabbt att göra, är ’lagom’ innan maten och smakar vidunderligt gott. Här är en sådan: Caprese, men med vitmögelost/brieost istället för mozarella.  Det är viktigt att de få råvaror som du använder håller hög kvalitet för då kommer hela rätten smaka makalöst gott. 
 
Du behöver 
En bit vitmögelost/brie
tomater (jag köpte en ask med olikfärgade tomater)
olivolja
salt, peppar
Örter/kryddor att dekorera med
 
Gör så här
Skär ost och tomater i större bitar. Lägg upp på fat. Ringla över olivolja och strö flingsalt över. Dekorera med örter/kryddor. Servera gärna med gott bröd till. Jag hade surdegsbröd till och lite småkex. 
 
NJUUUUUUT!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.