Matstugan

Lavendel- och jordgubbslemonad – ljuvligt är bara förnamnet

 
Gjorde min Jordgubbslemonad för sådär 100e gången den här sommaren. Får inte nog. Den här gången tillsatte jag 1 msk av den lavendelsirap jag gjorde vid midsommar. Jordgubbar passar så underbart med lavendel. Lemonaden ska bara få en lätt touch av lavendel, sådär så man märker att det är något annat än bara jordgubbar men man kommer inte riktigt på det. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. milla

    Vad härligt med lavendelsirap det har jag aldrig provat 🙂

    Svar:
    Prova lavendelsirap! Urenkelt att göra. Det luktar helt underbart också och man kan ha det till allt möjligt.
    Linda /Matstugan
  2. Alexandra - kärlek på tallrik

    Oh, det låter fantastiskt härligt, gud vad gott det måste dofta i ditt kök när du rört ihop den här lemonaden! Jag är inte ett jättefan av lavendel just för att jag tycker det tar över så mycket, men en lite touch så här tror jag på 🙂