4 laxfileer
1 dl färsk dill
1 burk creme fraiche
4 skivor getost (ca 1 cm tjocka)
salt, svartpeppar, några skivor citron till
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Skåra laxfileerna i mitten, men inte ända ut och inte ända igenom. Blanda ihop creme fraiche med dill, salt och peppar. Dela varje skiva getost i två delar. Tryck ner i laxskåran, lägg geggan ovanpå utmed hela skåran. Du behöver inte trycka ner geggan för den smälter ner ändå.
Sätt in i ugnen 15-20 minuter tills laxen är klar.
Gott med sallad på avocado, pinjenötter och tomater.
Någon har börjat sitta med vid bordet och härja runt medan man äter:-)
Gott med lax och med getost bara ännu bättre
Vad gott! Fattar inte varför vi äter fisk så sällan?! Det finns ju så mycket gott att göra!