Du behöver (för sådär 3 pers)
2 nävar kantareller
1 burk creme fraiche
1 dl mellangrädde
1 msk messmör
4 enbär (mortlade)
½ msk tomatpurée
1 skvätt viltfond
Lite soja,Massa dill, en klick smör
Gör så här
Stek kantarellerna, lägg till en klick smör. I med grädden och creme fraichen. Tillsätt allt annat och låt småputtra i 5 minuter.
Finaste tjejerna, Magda, Annie, Nora
det var verkligen underbart gott! tom jag som ALDRIG lagar mat, blev lite sugen på att pröva just detta recept.
underbar bild på små-trollen
Goda smaker, kantareller tröttnar man verkligen aldrig på!
Grattis till nytillskottet i familjen!
helt underbar blogg! blev så inspererad att jag kollade och läste igenom vartenda inlägg!
HERREGUD vad söta de är. Världens sötaste småtjejer.
Det här var ett spännande recept! Låter riktigt gott – dock har jag faktiskt ALDRIG provat messmör. Är det väldigt hemskt av mig? Borde jag ge det ett försök? 😉
Vilket underbart kort på dina flickor <3