Matstugan

Middag med belgiskt fruktöl

Igår kväll var vi på mysmiddag hos en av mina bästa vänner (Annies älskade Gudmor), min underbara guddotter och hennes pappa. God mat och gott sällskap!


Belgiskt körsbärsöl, direktimport från Bryssel. Smakade lite som cider. Jag som inte tycker om öl tyckte att det här var sött och gott.


Sebastians härliga färska pasta med lax, basilika och tomat och mozarellasallad


Underbart läcker glassavslutning med massa bär och fullkornsdigestive

För en mindre form:

5 dl vaniljvisp
250 g frysta bär
1 msk socker
Digestive kex för att täcka formen

Vispa vaniljvispen tjockt. Rör ner socker. Häll i formen och strö över bären. Smula över digestivekexen. In i frysen ungefär 4 timmar. Ta ut sådär 10 min innan den ska ätas!


Barn med vett och etikett vid matbordet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. moster Gunilla

    Vilken fin blogg du har fixat Linda! Jag är inne mest varje kväll. Jättefina bilder, avspänd text! Roliga varierade recept!

    Bravo!

    Kram från Gammelmoster Gunilla