Lyckliga Små

Igår och idag

image

Jag är så trött men samtidigt full med energi.

Igår jobbade jag med den jättelyckade eventet på Feminint. Träffade massa glada bloggare som Linda, kändisar och roliga människor. Och en lyxig goodiebag fick jag också med mig hem.

Efter det var det bara att åka till Arlanda och hämta min man som har varit i Irland, bott på lyxhotell, sovit länge, ätit gott och jobbat. Och för att hålla mig vaken var jag bara tvungen att äta choklad i massor tills jag mådde så illa att jag slängde ut chokladen ( inte pappret )genom fönstret för jag kunde inte titta på den utan att må illa.

Och när alla var hemma igen. Kunde jag lägga mig till rätta och sova, för inatt var jag inte rädda för spökern.

Idag har det varit skola och så pratade jag med den där medium och hon skrämde förstås upp mig igen och ännu mera, så inatt vet jag inte vart jag ska sova. För enligt mediumet kan det har hänt något i mitt sovrum.

Och hur hon vet det vet inte jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Kan det ha varit det supergoda chokladen från goodiebagen?? ..chokladen som jag smygåt seeeeent i onsdagskväll efter att alla andra somnat;)
    Kul att träffa dig, vi ses säkert snart igen!

    kram

  2. stadstjejlantlolla

    Fartfyllt och härligt det låter ändå. Så mycket som händer i huvudstaden hela tiden (känner ibland att jag bor på fel ställle 😉
    Blir du också ”mörkrädd” när mannen är borta (jag har blivit mörkrädd de sista åren, knäppt!)