Lyckliga Små

Äntligen framme

image

 

Efter lite oplanerade överraskningar.

Vi har försenat ett jumbo jet, knappt fått åka ut från Frankrike, barnen fick sittplatser långt i från oss föräldrar, kaskade kräkande Skruttan på flygplanet, taxibilen glömde barnstol och vi fick trängas i en pytteliten BMW så hela kroppen förlamades och misstankar om att en av oss bär på en smittsam flygsjukdom ( någon slags magsjuka ) är vi nu framme vid huset på stranden.

Barnen är superpigg klockan tre på morgonen, Flisan har tappat rösten efter att ha surfat i det iskalla havet och mitt Visakort funkar inte men Skruttan är på gott humör, jag har fått lite färg i ansiktet och så har jag träffat min roliga bror.

Nu ska jag aktivera två som sagt pigga barn och  njuta av tysthet, gladhet och roligheter.

P.s hade jag inte två super coola och super glada barn så hade vi nog fortfarande varit kvar i Paris. D.s

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.