Lyckliga Små

IMG_1028

 

…hur går det med träningen? 

Jag ser att det var ett och ett halvt års sen jag skrev senast och inget verkar har förändrats. Samma fluffiga kropp, samma mål, samma krämpor och samma glada förhållande till goda saker. Men jag är några resor rikare, lite mera livserfarenhet, några mål avklarade, några flera framtidsidéer och tränat lika många gånger som en uteliggare byter underkläder.

Jag har bytt ut pyssel och söta kreationer med mat mot gymnastikträning både för mig och för tjejerna, eller rättare sagt jag är tränare och barnen gymnaster. Har ett nytt mål att komma ned i spagat, långt kvar men känner inte att jag har någon brådska då bägge barnen älskar gymnastik och att jag lägger ner mer än 10 timmar i veckan i en gymnastikhall och det är bara början, så ner kommer jag förr eller senare.

Idag har jag faktiskt tränat, med riktiga tung vikter ( tränade med en vän som jag inte har tränat med förut och ville inte vara sämre )! Det var då jag kom på att jag skulle skriva ett inlägg på bloggen. Varför? Det vet jag faktiskt inte kanske för att det var så tungt och jobbigt att jag nästan ville dö just där och då eller för att jag ville berömma mig själv för att jag tränade så hårt att jag nästan trodde att jag skulle få en stroke ( körde så hårt att jag domnade bort i ansiktet ).

Jag verken dog eller fick en stroke så därför skriver jag detta inlägg, vi får se imorgon om jag kan skriva ett inlägg till eller om armarna kommer hänga som döda sillar efter kroppen.

Nu ska jag träna på att stå på händer!