Kejti Ståhl

Pizzakväll!

P3250170I fredags eftermiddag/kväll kom som sagt mina föräldrar till Sösdala. Efter att ha varit på resande fot ett par timmar kan det vara gott att bara få landa lite på kvällen, äta och dricka något gott och bara puttra.
Så vi bestämde oss för att göra hemmagjord pizza och tjuvstarta på påskgodiset!
De andra gjorde snabbvarianter på sina pizzor där botten utgjordes av ett tortillabröd. Men jag hittade inga bra glutenfria alternativ (jag gillar Be-Free annars, men de var slut) så jag slängde istället ihop en egen botten på känn.
Blev faktiskt himla bra! Smaken påminde lite om Digestivekex haha.
Du behöver:
• 1 dl Bovetemjöl
• 1 dl Durramjöl
• 1 dl Majsmjöl
• 1 msk fiberhusk
• 1 tsk salt
• 3/4 dl valfri olja (jag tog raps)
• 1 dl vatten
Bara rör ihop alla ingredienserna väl och platta/kavla sedan ut tunt på bakplåtspapper. Släng på valfri topping och grädda ca 15-20 min på 200ºc.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.