Kejti Ståhl

Glutenfria tortillas!

I lördags testade jag att göra glutenfria tortillas för första gången.
Hittade ett recept på nätet som verkade enkelt – och det var det!

IMG_1801IMG_1804

Du behöver:

♥ 400 g kallt vatten
♥ 150 g majsmjöl
♥ 50 g rismjöl
♥ 30 g fiberhusk
♥ 1 tsk bapulver
♥ 1/2 tsk salt
♥ Majsmjöl till utbakning

Blanda alla ingredienser väl och låt svälla 5-10 min (enligt receptet stod det 10, men jag var otålig..)
Dela sedan upp degen i 10 bitar. Kavla ut tunt och stek på båda sidorna i en torr, het panna.

IMG_1805 IMG_1810

Mycket enkelt recept så dessa kommer jag definitivt göra igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.