Det har varit, och är fortfarande, en riktigt skön söndag. Gick upp hyfsat tidigt för att äta en rejäl frukost framför Nyhetsmorgon innan det var dags att bege sig mot jobbet. Efter att passet var klart stannade jag ytterligare en timme för att träna – idag ben!
Blev bland annat 8 set knäböj, bulgariska utfall, räkan, raka marklyft, benspark och benpress. Var helt stapplig efteråt haha.
Eftermiddagen har bestått mest av matlagning. Passat på att göra matlådor inför veckan som kommer. Det är en ganska intensiv vecka som kommer så då är det skönt att ha så mycket förberett som möjligt. När man börjar slarva med maten så går det mesta snabbt utför..
Bland annat gjorde jag dessa, otroligt goda, ugnsbakade sötpotatisar. Superenkelt att göra och såå gott!
Du behöver:
• En sötpotatis
• Tahini
• Ett paket halloumi
• Tomater
• Champinjoner
• Örtsalt
• En skvätt olja
• Skala och skiva sötpotatisen i lagom tjocka skivor. Bre på tahini, halloumi, tomat, champinjon, örtsalt och toppa sedan med en skvätt olja. Skjutsa in i ugnen på 175ºc ca 30 min eller tills sötpotatisen är mjuk.
Man kan äta dem som de är eller med en klick keso eller vad som än faller en i smaken. NOM!
HAPPY EATING!