Ääntligen får jag sätta mig vid matbordet hemma och äta lunch. En väldigt sen sådan..
Ska inte tråka ut er med detaljer från min lite halvkaos:iga eftermiddag, utan istället visa er denna goda gryta som jag i nuläget sätter tänderna i.
Det är fortfarande ganska ruskigt väder här och vad passar då bättre med en varm, kryddig och färgsprakande gryta!
Du behöver:
♥ Squash
♥ Röd paprika
♥ Champinjoner
♥ Rödlök
♥ Mungbönsgroddar (eller andra valfria groddar)
♥ En burk kokosmjölk
♥ Spice master fajita-krydda
♥ Gul curry
♥ Salt
Gör så här:
Börja med att hacka upp grönsakerna och stek tillsammans med groddarna i en klick kokosolja. Låt dem puttra ganska länge så vätskan släpper så mycket som möjligt. Tillsätt kryddorna efter smak och tycke. Jag är inget fan av för stark mat så jag smakar av allt eftersom.
Häll på kokosmjölken och låt allt koka ihop ett par minuter.
Jag äter min gryta med hirs och röd quinoa (kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha till, så tog båda haha..).