Kejti Ståhl

Kål+Apelsin+Grape+Lök=sant?

Ja det kan låta som en märklig smakkombination och jag vet inte heller vad som inspirerade mig till att göra denna kål- och citrussallad första gången, men god är den!

IMG_4721
Nu börjar nämligen citrusfrukterna och kålens säsong göra intåg och även om man inte alltid kan äta efter säsong så kan man åtminstone ge det ett försök. Förra vintern var denna en stående favorit och i veckan började smaklökarna pirra av tanken på att sätta tänderna i denna färgglada fest.

Dessutom är den såklart superenkel att göra!

IMG_4714 Börja med att hacka rödkålen till önskad storlek..IMG_4717 Ta bort skalet från apelsinen och det hårda vita kärnhuset i mitten ock skär upp bitar..IMG_4718 Upprepa samma procedur för grapefrukten..IMG_4719 Finhacka rödlöken..IMG_4722Och sammanställ allt!

Eftersom jag jobbar hela helgen så fick salladen åka ned i en matlåda direkt, redo att avnjutas när hungern gör sig påmind!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.