Jag tänker på mat större delen av dagen. När jag ska äta och vad jag ska äta.
Så fort jag ätit lunch tänker jag på mellanmål, och så fort jag ätit mellanmål tänker jag på middag 😛
Jag har en inbyggd matklocka och vill helst inte gå mer än 4h utan mat. Förr om åren var det värre, när jag var 18 åt jag som ett spädbarn – Varannan timme!
Hade alltid mat i väskan för att undvika potentiella katastrofer (ja, jag har svimmat ett par gånger). Men nu när jag är äldre och äter bättre mat så ligger mitt blodsocker mer stabilt och får inte de där dipparna.
Hursomhelst sitter jag nu och äter frukost men fantiserar redan om lunch. Gjorde en snabb middag igår som blev såå god som får extraknäcka som dagens matlåda.
Kokade hirs, stekte halloumi och kidneybönor i sesamfrön, hackade gurka och till sist gjorde jag en röra på Icas nya laktosfria kvarg. Det var den röran som gjorde hela rätten. Mina smaklökar dansade lambada!
Jag tog en hel burk kvarg, hackade i en salladslök och en avocado. Lite salt och äppelcidervinäger och sen var det klart! YUM!
Kvargen är riktigt krämig och inte så där sträv som naturell kvarg annars är. Rekommenderas!