Ida Zäta

Fika på Stinsen

Vi har haft en super trevlig dag på Stinsen med Erika och Anna-Maria och deras små killar. Vi har fikat och snackat massa skit. Det är som Erika säger väldigt skönt att prata med någon som är i precis samma situation som man själv är, precis samtidigt. Vist har man vänner som har barn och man har ju sin mamma, men ingen av dem är mamma för första gången med en tvåmånaders bebis just nu, och det gör skillnad.. även om man kan ha väldigt givande barnkonversationer med dem också. Så nu ser vi fram emot nästa vecka för en ny fikastund.

Finns det fler som vill hänga på så är det bara att höra av sig.. vi kan aldrig bli för många!

Nu väntar vi på att pappan i familjen ska komma hem och sen ska jag börja med middagen. Det blir korvstroganoff här hemma med falukorv från Färila, bara det bästa är gott nog för oss!

I natt sov Felicia i sin egen säng som en stor tjej med både kudde och täcke. Innan har hon sovit med en filt och nu har hon sovit med oss i några veckor.. inte för att hon inte har velat sova själv utan för att jag har varit för lat för att flytta över henne efter att jag har ammat. Men i natt så tog jag mig själv i kragen för att våran säng ska få fortsätta vara barnfri och inte en dålig vana. Med fasit i hand så tyckte nog Felicia att det var ganska så skönt medans jag längtade ihjäl mig efter min lilla varma goding, men jag ska försöka hålla tillbaka mina egna känslor och låta henne vara en egen person med en egen säng, vi får väl se hur jag lyckas!

bild-1bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ammi

    Haha, det där med ”bomberna” verkar smitta för när jag kom hem var det likadant- och det var länge sen nu!

    Tack för idag- kul att träffas. Vincent bad om ursäkt för att han presenterade sig med en spya 😉