Ida Zäta

Pappan fyller år.

Idag fyller pappan i familj 28år och det firade vi med ett besök till Skansen. Jag körde och han hade absolut ingen aning om vart vi skulle. Ska erkänna att det skrämde mig att köra inne i centrala Stockholm, med det gick jätte bra och jag höll bara på att krocka en gång, med en Porsche.

Nu sitter vi i de härliga bilköerna på E4an norrgående. Felicia sover och Elias är allmänt uttråkad. Vi kör en middag på O’learys i Märsta och sedan blir det tack och godnatt för trötta familjen.

Massa bilder från Skansen kommer senare.

IMG_0719.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Vi har funderat på om vi ska ta bilen ner till Stockholm nästa gång men jag törs inte köra där inne i stan.. haha.. kommer bara virra bort mig och alla kommer att tuta för att jag är i vägen 😉

    1. Ida Zetterquist

      Haha! Nej så ska du inte känna. Jag använde GPSen på mobilen och körde väldigt sakta. Jag räknar med att folk som kör ofta inne i stan är vana med att det är många som inte gör det och förstår varför det går sakta. Skulle det dock vara någon som har problem med det får dom väl köra om en 😉 Ta bilen du, det kommer gå toppen! (Då kan du även svänga förbi mig på vägenen ner eller hem för en fika 😉 )

  2. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

    Jag premiärkörde in till stan förra helgen… och det gick fint. Tills jag åkte ner i phuset under clarion sign. Jag säger bara, tacka gudarna för att hotellet hade parkeringsservice. Fick helt enkelt springa upp och be dem flytta min bil från handikapplatsen… och det gjorde de så gärna för 395kr. Iofs fick vi bilen framkörd på söndagen *s*

    1. Ida Zetterquist

      Haha! Ja det är inte lätt alla gånger när man kommer från ”landet”. Men det är ju så mycket att hålla koll på förutom att hitta vägen.