Ida Zäta

Dagens gravida

dagens

Klänning: MQ

Kofta: KappAhl

Träskor: Calou

Dagens plan är att tvätta undan all tvätt, göra klart Grilles rum samt att åka och handla. Jag har klarat av en av tre. Handlingen är gjord, tvätten ligger i maskinen (samt sorterat på golvet). Nu borde jag ägna mig åt lillans rum.. men jag behöver fortfarande hjälp då jag blev hjälplös i går kväll. Så vi får se vad jag gör i väntan på att Pontus kommer hem, går en sväng till farmor och farfar kanske?! Promenaden uteblev igår kväll, soffan var alldeles för varm och go.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idazäta

    Å va roligt vännen att du hittade hit 🙂
    Jag är själv överlycklig över graviditeten. Har väntat på ”rätt” tillfälle i fyra år nu så det känns verkligen jätte roligt. Kul att du gillar magen, alltid roligt att få positiva komplimanger på den, utseendet på den är ju något som man inte kan kontrollera över.

    Lekandet med dockor är något som jag hoppas att Grille tar över, det var ju så sjukt roligt och mysigt kom jag ihåg 🙂

    Kram

  2. Malin

    Hej gumman! Åh, jag tycker de är så fantastiskt roligt att du är gravid och nu när jag hitta till din blogg ska de bli extra roligt att liksom få ”ta del” av och följa er resa! Du är så vacker men bebis magen, jag önskar dig all lycka! Det kommer gå galant de vet jag, vi tränade ju mkt på dockorna när vi var små! 🙂 Massa kramar Malin Ö