Ida Zäta

Full fart i Ljusdal

Vi är uppe i Ljusdal nu och sedan vi kom hit har tiden bara rusat förbi. Redan två timmar efter att vi kom hade jag svirat om och åkt på galej. Det blev allsång på Fälamål. Så jäkla roligt men så fort mikrofonen närmar sig mig blir jag pionröd i ansiktet och hittar inte orden. Det enda jag får fram är lite fniss.

Igår hade vi riktigt härligt väder och vi spenderade dagen på Norestrand. Jätte mysigt med massa vänner i både stor och liten storlek. Felicia var bestämd som vanligt och ville bara vara i vattnet och gärna göra precis som hon själv ville. Men hon snubblade när hon skulle hämta en boll och hamnade under vattnet. Tur att jag stod precis bredvid och kunde plocka upp henne och efteråt så lyssnade hon lite mer på vad vi sa.

På kvällen åkte vi till Valla för en skön musikkväll. Vår barndomsvän Anders som sjunger i Tönbacks Anners spelade och även hans lillasyster Mysan var med. Vi träffade vänner från stranden och Felicia var alldeles rosenröd om kinderna av allt spring.

Idag är vädret inte alls lika bra, i alla fall inte nu. Så idag får vi hitta på något annat, men förhoppningsvis blir det bättre under dagen. I kväll ska jag på Fälamål igen. Det är 170 personer bokade och jag gissar att det blir galet. Ni lär få se bilder på Instagram (@idazata).

20140718-072227-26547098.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.