Ida Zäta

Sjukskriven

Ja det blev så de närmaste veckorna. Läkaren tyckte att jag lät förfärlig på andningen och hon tyckte verkligen synd om mig. Hon var dess utom väldigt bra och lyhörd. Lyssnade på allt jag hade att säga. Så vi börjar med två veckor och sen ska jag tillbaka till henne för kontroll och då får vi se om jag blir sjukskriven en längre tid. Hon sa även att jag skulle få hjälp med att fylla i blanketterna för havandeskapspening av min barnmorska på tisdag så att jag kan skicka in det så fort som möjligt. Det känns så skönt att bli tagen på allvar. Jag hatar verkligen sjukhus och läkare för man känner sig alltid så dumförklarad när man är där. Så jag var riktigt nervig innan, men allt gick ju jätte bra och jag kan verkligen rekommendera alla som väntar barn att gå till Vasamamma om man kan.

Nu ska jag lägga mig i solen och vänta på Mia. Mia är en av mina närmaste vänner och vi har nog inte sett varandra på ett halvår, tror inte vi har sett sen jag blev gravid.. Helt galet. Men nu kommer hon hit och ska sova här. Känns jätte skönt eftersom Pontus fortfarande är på fiskeresa..

DSC_002

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Va skönt att du fick så varmt mottagande. Det är bra när man får träffa någon som verkligen lyssnar på en och förstår. Det gillar jag!

    Hoppas du blir bättre snart!