Ida Zäta

Mormor is in tha house

Lyckan lyste i Felicias ögon när mormor hämtade henne på dagis idag. De vanliga tårarna var som bortblåsta och hela hennes lilla ansikte lyste. Underbart!

Mamma har höstlov och passar på att njuta lite av barnbarnen. Perfekt för mig som får två extra händer på dagarna, dessutom får Felicia långhelg från dagis.

I morgon blir det förmodligen ett till IKEA besök för att köpa Felicias födelsedagspresent. Det nalkas ju tvåårskalas inom en snar framtid. Dessutom är mormor snäll och tänker köpa vinterskorna till henne. Det är så tacksamt med hjälp, det behöver man som småbarnsförälder.

20131030-223812.jpg
Minstingen här hemma har det just nu väldigt jobbigt med tänderna. Han har svårt att sova och är väldigt gnällig. Absolut ingen bra kombination för någon av oss men framför allt inte för honom. Efter en väldigt lång och jobbig natt så kom han till ro när Felicia var på dagis och sov i närmare tre timmar. Galet ovanligt för hans del men väldigt välbehövligt. Efter det har han dock inte sovit mer och han har väldigt nyligen somnat för natten efter fyra försök. Nu vaknade han till igen.. Hoppas att han somnar om fort och att det blir en bra natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.