Ida Zäta

Diagnosen

Man ska inte klaga på värdet men.. jäklar va varmt det är. Härligt på dagarna då man kan bada men på kvällarna vill jag bara gömma mig.

Idag, mitt på dan, satte jag mig i bilen och körde till Mörby centrum. Temperaturmätaren på bilen visade 33 grader. Helt galet och jag bara längtade till stranden. Men jag hade tid för undersökning av mina pigmentfläckar och det kändes som tillräckligt viktigt för att trotsa värmen och sätta mig i bilen.

Ställde bilen i parkeringsgarage, virrade omkring lite men hittade ganska snabbt tack vare GPSen på telefonen. Besöket var snabbt avklarat och jag kom där ifrån innan jag ens skulle ha varit där. Med mig fick jag en diagnos av hudsjukdomen Vitiligo, goda råd och en salva som i bästa fall kan ge mig pigment tillbaka men som ska förhindra spridning. Som jag har sagt innan så stör det mig inte så mycket att jag har det på händerna men i ansiktet känns mindre roligt. Det är tur att det är där som jag har bäst prognos för att få tillbaka pigmentet eftersom det är så lite som har försvunnit.

När jag var klar åkte jag och brände storkovan på systemet för i helgen ska jag dricka Pira! Det var förvånansvärt mycket folk och handlade, själv hade jag föredragit tidig morgon eller sen kväll, men alla hade säkert sina anledningar.

20140725-003044-1844512.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.