Ida Zäta

Hemma igen.

Ja igår vid middagstid bestämde vi oss för att åka hem till Rosersberg. Vi hade gått och sugit på karamellen i några dagar och tillslut bestämde vi oss. Vid sju på kvällen, efter en hel dag i solen, började vi packa och städa. Allt gick förvånansvärt bra och smidigt och vi kom iväg strax efter tio.

Barnen somnade redan innan vi lämnade Ljusdal och vaknade inte ens när vi lyfte över dem till sina sängar, det har aldrig hänt, men solen tar på krafterna och igår var det en riktigt fin dag.

Jag körde första biten, till Bollnäs, men sedan blev ögonen blytunga och det gick inte längre att hålla dem uppe så vi byttes av, tur man är två ibland. Så fort jag hoppade i baksätet somnade jag och vaknade strax innan Uppsala.

Jag kan lova att det nu känns helt underbart att vakna upp i sin egen säng trotts att kylskåpet ekar tomt och tomten behöver en ordentlig genomkörare. Vi har dock haft två helt underbara veckor i Ljusdal och vi är så glada att vi har fått lånat huset, vilken guld gruva det är. Vi till och med hann åka och bada på Nore innan hemfärden vilket jag aldrig trodde skulle hända med tanke på vädret de senaste veckorna. Nu är det fyra veckor kvar på semesterns och det finna massor med äventyr som väntar. Närmast är Furuvik på tisdag med vänner!

0107141

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.