Ida Zäta

Årets julkort blir en flopp

Tänk att det ska vara så svårt att fota två söta barn. Felicia är inne i en grimaseperiod vilket innebär att hon inte ser normal ut på ett enda kort. Är det någon som har något tipps?! Jag tycker att det är så roligt att skicka julkort som jag själv har fotat och designat, som båda barnen är med på men kommer jag få till något i år?

Som sagt tipps mottages tacksamt!

0612132Elias är dock väldigt tacksam att fota just nu. Han sitter stadigt och ropar jag på honom så tittar han på mig med ett leende. Klicket från kameran är också uppskattat, men jag gruvar mig för nästa år då båda barnen med all säkerhet kommer att vara mindre roliga och jag kommer att ha två grimaserande busar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EmmaEmma

    Vilken stilig kille! Tycker han är så söt med gropen i hakan, har Pontus också det? Har tyvärr inget tips vad det gäller Felicia. Min mamma sa alltid att hon skulle ringa tomten om vi inte skötte oss när det var dags att fota för julkort 🙂 Hon gick till och med en gång till telefonen och började ringa men då kom vi springande och lovade att sköta oss om hon bara sa till tomten att vi var snälla barn! Haha!

    Du har fått en award på min blogg idag!
    Kram på er!

    På Smällen! – http://minbebis.com/blogg/emmaemma

  2. Erika

    Va trkåkigt! Ludwig tyckte det var hyfsat kul men det gällde ju att vara snabb med kameran. Vi hade låtsaspaket för att fånga Ludwigs uppmärksamhet. Men vi fick nog bara 10min tror jag. Vårt problem var napp och snuttis och inte grimaser.