Ida Zäta

Where are you John Blund

Ush! Detta har helt klart varit bland de jobbigaste nätterna sen Felicia kom, ändå har jag nog fått ihop minst fem timmars sömn vilket är mer än vissa andra nätter. Ingen hjälp fick jag av Pontus häller när jag för en gång skull ber om det, och jag tror att det kan vara en bidragande faktor till att natten kändes så jobbig. Felicia är ju inte direkt jobbig när hon är vaken på natten utan bara pigg och glad vilket kan vara ganska så frustrerande då man själv bara vill sova. Men nu är det helg och då kan pappan minsann inte slingra sig så i natt får jag väl ta igen min förlorade sömn.

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka ut till Lidingö på en play date, är lite nervös för att köra dit själv eftersom man ska snudda vid Sthlms trafiken men jag har kört dit ett antal gånger så det ska nog gå bra. Är nog mer osäker på hemvägen för den brukar jag konstigt nog aldrig köra 🙂

102121Våran lilla skrutt sover gott i sin egen säng när mamma är uppe och stökar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. operationbaby

    Visst är det konstigt, Ludde var likadan i natt, pigg och glad och ville inte sova. Vad gör Henke? Drar täcket över huvudet och sover vidare. Var upp kl 2, 5.30 och kl 8! Ändå vill han inte äta som jag vill =)