Ida Zäta

100 days to go!

199

Å en milstolpe i Grillgotts liv, nu är det bara 100 dagar kvar!! Det känns helt galet att tidens som ibland tycks krypa sig fram faktiskt rusar iväg. Det känns som evigheter sedan vi plussade och jag kommer ihåg de första tolv veckorna som olidliga för jag ville bara berätta för alla. I går kväll låg vi och kollade på magbilder sen i våras. Jag tyckte att det syntes JÄTTE mycket då, men det gjorde det ju faktiskt inte. Känslan som jag hade är ju häller inte den samma som jag har idag. Då kände jag mig bara svälld och fet, idag känner jag mig strålande vacker i min lilla putmage.

Idag ska Pontus och farfar bredspackla i Grilles rum så att vi kanske kan måla i morgon, vi får se vad experten (farfar) säger. Men innan dess så ska vi åka iväg en sväng och köpa täcke och kudde åt lillan och ett par fotbollsskor till Pontus. Det måste man tydligen ha om man ska spela för skojs skull med vänner en kväll.. Jaja, vad vet jag som enbart spelat en sommar?! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 20 år och mamma

    svar: Jag har haft en jätte härlig sommar. vädret har ju vart sisodär som alltid men ändå skönt. Jobbade en fyra veckors period på lindex i juli/augusti sen har jag u vart i NICE med j och w. Så har vart kul!
    Spännande med din mage!
    Sen tänkte jag på headern, vet att vi skulle göra den ett snäpp större, du kanske inte har hunnit men när du har tid e de bara o hojta till =)