Elsas Dagbok

TACK! 

Hej alla!

Vet inte egentligen vad jag ska skriva för ett TACK låter så fjuttigt i sammanhanget…

Men jag säger ändå TACK! Tack från djupet av mitt hjärta för alla fantastiska kommentarer som jag fick i samband med mitt inlägg om min sista dag som polis…tack för alla fina mail och sms, tack för alla kommentarer på Facebook och tack till er som delat inlägget, tack till er som sagt något till mig mellan fyra ögon. Det betyder så rackarns mycket! 

Tack för alla nya erfarenheter som jag fått och tack TV4 för att jag fick medverka i tv och göra mångas röst hörd. 

Jag har läst varenda kommentar och jag önskar att jag haft möjlighet att svara på dem alla. Jag väljer att inte göra det för min tid räcker tyvärr inte till. 

Jag hade inte i min vildaste fantasi räknat med all denna uppståndelse när jag publicerade mitt inlägg som har lästs av över 100 000 människor. 

Tv, radio, tidningar och även norsk tidning har hört av sig. Ärligt så blev det lite mycket ett tag, är ju inte precis van detta:) 

Jag är stolt över mig själv att jag gjorde min och så många andra polisers röst hörd. 

Nu håller jag tummar och tår att jag gjort någon positiv skillnad någonstans för Svensk Polis och att Svensk Polis kommer på fötter. Hoppet är det sista som överger mig…

Kram Jossan 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa.emilsson

    Är oerhört stolt över dig älskade dotter. Du gjorde ett fantastiskt lugnt uppträdande imorse. Du visste vad du talade om. Hoppas verkligen det hjälper dina kollegor. Innerst i hjärtat är du fortfarane polis. Minns din stolthet när du var färdig på polisskolan och modigt gav dig iväg till Gävle. Lycka till med nya jobbet! Vet att du fixar det också. Kram

  2. Eva Edenhag

    Klart du gjort skillnad, både med din blogg o ditt framträdande i tv soffan o bara genom att du är du. Hoppas att det här inte tar för mycket av din energi, för det absolut viktigaste, är ju du, Elsa o Magnus . Kram

  3. Margareta Olander

    Ditt medverkande var så äkta, rakt, tydligt och ärligt och du framförde precis det som många poliser känner och är med om. Skickar ????? till dig.