Elsas Dagbok

Saknad…Kärlek…Bröllop

Hallå där!

Jag sitter just nu på ett tåg…ett tåg som ska ta mig hem till Hofors. Jag ska nämligen gå på ett efterlängtat bröllop mellan två underbara människor.

Mange och Elsa är kvar uppe i Åre. Vi kände att det skulle bli för mycket bilåkande för Elsas del så vi löste det på detta viset.

Det är första gången som jag ska vara ifrån Elsa en hel helg och det känns så konstigt och så ovant. Jag saknar henne redan trots att det gått någon timme sedan jag åkte…

Jag behöver träna på att vara ifrån henne mer än en dag. Detta är verkligen något som jag måste bli bättre på…

När jag åkte från Åre så var hon överlycklig över att hon skulle gå och bada med pappan på Holiday…De kommer att få en toppenhelg mina fina hjärtan.Jag vet att jag kommer att få en rolig helg med mycket kärlek, skratt och glädjetårar med min andra familj som väntar på mig. Det här är ett bröllop som jag aldrig vill missa.

Nu ska jag grotta ner mig i en alldeles ny bok som jag köpte innan jag åkte…att läsa är något som jag inte gjort på mycket länge men det passar ju ypperligt när jag sitter på tåget.Önskar dig en fin dag!

Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.