Josephine

Elsas Dagbok

Annons

Dagen efter en fantastisk dag…

Hallå där!

Vilken fantastisk dag det var igår…29 juli 2017 en dag som jag kommer minnas för evigt.

Dagen när Jessica fick sin Adam och Adam fick sin Jessica…

Det var en dag med många glädjetårar och så mycket kärlek.

Som jag skrattade…skrattade så jag hade ont i käken…Grät så tårarna sprutade…Dansade så jag har ont i benen idag (är inte van vissa rörelser;)

Somnade sent så idag är jag trött men det är det så värt!

Skulle åka tåg runt jorden för att vara med på ditt bröllop Jessica…om och om igen…du är min vackra vän nu och för alltid…PS Jag är fortfarande avis på dina coola tatueringar….Vackraste brudparet❤️

Nu längtar jag så efter min familj…Snart går tåget tillbaka till Åre…längtan…

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Saknad…Kärlek…Bröllop

Hallå där!

Jag sitter just nu på ett tåg…ett tåg som ska ta mig hem till Hofors. Jag ska nämligen gå på ett efterlängtat bröllop mellan två underbara människor.

Mange och Elsa är kvar uppe i Åre. Vi kände att det skulle bli för mycket bilåkande för Elsas del så vi löste det på detta viset.

Det är första gången som jag ska vara ifrån Elsa en hel helg och det känns så konstigt och så ovant. Jag saknar henne redan trots att det gått någon timme sedan jag åkte…

Jag behöver träna på att vara ifrån henne mer än en dag. Detta är verkligen något som jag måste bli bättre på…

När jag åkte från Åre så var hon överlycklig över att hon skulle gå och bada med pappan på Holiday…De kommer att få en toppenhelg mina fina hjärtan.Jag vet att jag kommer att få en rolig helg med mycket kärlek, skratt och glädjetårar med min andra familj som väntar på mig. Det här är ett bröllop som jag aldrig vill missa.

Nu ska jag grotta ner mig i en alldeles ny bok som jag köpte innan jag åkte…att läsa är något som jag inte gjort på mycket länge men det passar ju ypperligt när jag sitter på tåget.Önskar dig en fin dag!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Lite av varje…

Godmorgon fina!

Dag tre på min semester…En semester som omvandlades till VAB (vård av sjukt barn).

Elsa drog i lördags på sig en förkylning med hosta och snor…

Det känns i alla fall som att det inte blir en sån där lång sväng som det kan bli emellanåt med förkylningsastman…skönt!

Så förhoppningsvis är hon snart fit for fight så vi kan åka till Andys lekland…som hon vill dit…Finaste…

Annars då? I lördags var jag ju med på nått så rackarns roligt på Aktiverafabriken…nämligen en liten ”plojtävling” som bestod av tre olika event… Aktiverafabriken fyllde nämligen 1 år.

Jag körde med Carola och det var så sköj! Det var åtta par som kämpade på och genomförde eventen med bravur. Jag är så otroligt glad över att jag började träna där för jag är fast, riktigt fast! Sen att jag fått lära känna en massa sköna människor gör ju det hela ännu bättre.

Önskar dig en fin onsdag! Du är värdefull!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sommarlov

Yes, yes, yes! Nu är sex veckors efterlängtat sommarlov här! Ska det blir skönt? Jaaaaa!!!

Våran ledighet kommer att bestå av mycket lek, häng med vänner, god mat, bad, träning, en resa och kramar…Det blir en skön ledighet. Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Så länge sen…

Godmorgon fina!

Så länge sen jag skrev ett inlägg här i bloggen.

Det har sina orsaker. Bland annat tiden…Jag har valt att lägga tiden på annat vilket för mig känns skönt. Att inte känna att jag måste skriva bara för skrivandets skull utan när jag känner mig motiverad. Och idag kände jag mig motiverad till att skriva några rader…

Här rullar livet på…Midsommar häromdagen och nu närmar sig hösten (skojas bara). Vi hinner njuta av sommaren ett tag till. Vårat hjärta…

Om en vecka går jag och Elsa på en efterlängtad semester. Pappan jobbar ett tag till men sen går vi på semester hela familjen och det ska bli rackarns härligt. 6 långa veckor ska jag njuta av min ledighet!

Träningen går riktigt bra. Jag är stark i kroppen, en härlig känsla och på lördag den 1 juli ska jag och Carola vara med på en liten tävling som anordnas eftersom Aktiverafabriken där jag tränar firar 1 års jubileum!Jag ser verkligen fram emot hösten och de springtävlingar som jag ska vara med på. KIA kvartsmaraton (de har bytt namn från AXA) och Tjejmilen.

Sen är det ju eventet som Röhnisch anordnar i oktober i Åre, woop woop så sköj! Alla mina idoler ska ju vara där…starstruck javisst, hahahaha!

Det är mycket skoj i görningen och vill du hänga med på ett hörn så följ med på Instagram där jag finns under namnet mrsjossanbjork 

Önskar dig en fantastisk härlig sommar och kom ihåg att du är värdefull!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera