Josephine

Elsas Dagbok

Annons

En jobbig natt…

Hallå fina!

Den som är känslig för kräk, slem och blod kan sluta läsa här.

Så kom förkylningen på besök och med den även den där förkylningsastman…

Elsa har blivit så rackarns duktig att andas i sin mask och få i sig sin medicin och tur är väl det…

Igår kväll så somnade inte Elsa förräns efter klockan 23 och innan dess så hann hon med att kräkas upp slem. Samtidigt som hon kräktes så började hon även blöda näsblod.

Så där sprang jag omkring som en turbomamma. Torkade kräk och blod från golv och vägg samtidigt som Elsa duschade. Hahaha, det måste ha varit en syn av rang.

Efteråt var jag helt blöt av svett. Ett bra träningspass typ, hehehehe.

Så jag har som du förstår inte sovit så bra inatt…Jag ville ju vara på tårna ifall det skulle kräkas mer… ( det kom inget mer ) Så när Elsa vaknade halv fem och började hosta igen så ville jag bara försvinna.

Men si de går ju inte. Att försvinna var inget alternativ så vi gick och la oss i soffan för hon var lika trött som sin mamma. Trodde hon skulle somna men icke.Nu hänger vi här i soffan. Hon har lagt sig ner och jag hoppas att hon somnar så jag också kan slå igen mina ögon en stund. Jag lovar att det behövs. En Jossan utan sömn är som en zombie.

Det blev inget fabrikspass för min del imorse. Elsa skulle varit hos Eva och Stig men varken kroppen eller knoppen ville träna. Sen ville jag inte lämna Elsa heller i det skick hon är.

Hoppas du haft en fin helg!

Kram J

Ps Nu somnade hon! Så nu ska jag också vila:)

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Det är snorigt här…

Hallå fina!

Det är snorigt här…Elsa är snorig som tusan men ingen feber än.Vi räcker ut tungan åt förkylningen och säger schas på dig!

Jag håller mina tummar och tår på att det inte blir mer än så här. Jag och Elsa ska ju ha tjejhelg medans pappan åker till Åre tillsammans med storebror och farfar.

Hoppas du har en fin dag!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Möhippa för en fantastisk vän❤️

Hallå fina!

Vilken dag…så mycket värme, omtanke, kärlek och glädjetårar på en och samma gång…wow!

I lördags så hade vi möhippa för en av de vackraste människor som jag mött i mitt liv. Hon är så vacker både på insidan och utsidan och hennes namn är Jessica…

Jag är så otroligt glad och tacksam över att hon kom in i mitt liv där på skolgården en dag i september…Det känns som vi har känt varandra ett helt liv men det är knappt ett år. Det är bara så rackarns häftigt.Du och jag Jessica…❤️

Dagen började med att hon blev ”bortrövad” och förd till Högbo där dagens aktiviteter skulle gå av stapeln.

När hon kom fram så fick hon känna på var och en av oss som var med och gissa vem det var…

Därefter blev det dags för en superrolig femkamp som förstås vårat lag vann, vad annars liksom;) hehehehe… Sen badade vi tunna och bastu. Några tokar badade även i det 10 grader kalla vattnet…inte jag dock som den badkruka jag är…

Efter dagen i Högbo så åkte vi tillbaka till Hofors där vi hade party med god mat och dryck.

Det var en helt fantastisk dag och natt och nu längtar jag ihjäl mig till bröllopet! Det kommer att bli mer än magiskt…och som sagt, jag måste börja införskaffa snygga näsdukar till mina glädjetårar.

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Allergitest…

Godmorgon fina!

Igår blev det en tur till Barnkliniken i Gävle med Elsa…

Hon hade fått en remiss dit för att göra ett pricktest eftersom hon har förkylningsastma.

Testet gick så bra och Elsa var så rackarns duktig. Det visade sig att hon inte är allergisk mot hund, katt , häst mm. Så otroligt skönt att veta.

Vi har inte misstänkt det men det är ändå så skönt att få ett kvitto på sina känslor.

Nu har vi även fått en kontaktperson på Barnkliniken som vi ska vända oss till när vi t e x behöver få astmamedicin utskrivet…det tackar vi för.

Sen skulle vi inte behöva komma dit mer på regelbundna besök eftersom det numera går så bra med inhaleringen samt att hennes astma går åt rätt håll. Tack för det! Nu rockar vi onsdag hela dagen!

Tack för att du läser våran blogg! Du är värdefull!

Kram J

Annons
Kommentera (4)

Kommentera

 1. Susanna

  Så bra att ni fick göra ett allergitest! Min yngste son har också förkylningsastma och nu verkar han väldigt påverkad av all pollen, dock är det väldigt lång väntetid för att få komma till hudläkare här i Norge.. Så vi väntar.
  Tur att det inte visade sig vara någon allergisk reaktion mot djur! Kram på er

  1. Josephine
   Josephine

   Ja så rackarns tur! Va trist att det är sån lång väntetid…även på barn…Det går inte att få förtur som barn? Håller tummarna för er! Kramar

Se fler...

Bröllop

Godmorgon fina!

Länge sen sist…Hoppas att livet är snällt mot dig och att du mår bra.

Här rullar det på…vardagen, familjelivet, träningen och jobbet…and I like it! 

Jag vill berätta om en inbjudan som vi fick för en tid sedan…En inbjudan till ett bröllop…ett bröllop mellan två underbara människor… 

Jag blev så otroligt genuint glad för det är en ära att få gå på bröllop. Det ska bli mer än roligt och jag kommer att gråta krokodiltårar av lycka (måste bunkra upp med snygga näsdukar nu)

Så nu har jag beställt en klännning… men jag kom ju på att jag så gärna vill ha en tyllkjol med en fin topp också…angenäma problem men ack så roliga! Jag kan ju köra klädbyte under bröllopet, hahahaha! 

Åh vad jag älskar detta! Happy Clappy girl! ❤️

Nu rockar vi tisdagen! 

Du är värdefull!

Kram J

Annons
Kommentera (4)

Kommentera

 1. Tuula

  Jag hoppas du kommer gråta riktiga tårar! Krokodiltårar gråter de som låtsasgråter, tror jag? 🤔

  1. Josephine
   Josephine

   Det kommer jag definitivt att göra! Gör dom? Låtsas alltså? Jag har alltid trott att det är stora tårar man gråter när man gråter krokodiltårar…🤔🙄

 2. Eva Edenhag

  Å va roligt att bli bjuden på bröllop 💕
  Det är ju inte nåt som händer så ofta, bara att få förbereda sig, med kläder, frisyr o fina skor, är ju hur roligt som helst.. Kram

Se fler...