Josephine

Elsas Dagbok

Annons

Lite av varje…

Godmorgon fina!

Dag tre på min semester…En semester som omvandlades till VAB (vård av sjukt barn).

Elsa drog i lördags på sig en förkylning med hosta och snor…

Det känns i alla fall som att det inte blir en sån där lång sväng som det kan bli emellanåt med förkylningsastman…skönt!

Så förhoppningsvis är hon snart fit for fight så vi kan åka till Andys lekland…som hon vill dit…Finaste…

Annars då? I lördags var jag ju med på nått så rackarns roligt på Aktiverafabriken…nämligen en liten ”plojtävling” som bestod av tre olika event… Aktiverafabriken fyllde nämligen 1 år.

Jag körde med Carola och det var så sköj! Det var åtta par som kämpade på och genomförde eventen med bravur. Jag är så otroligt glad över att jag började träna där för jag är fast, riktigt fast! Sen att jag fått lära känna en massa sköna människor gör ju det hela ännu bättre.

Önskar dig en fin onsdag! Du är värdefull!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sommarlov

Yes, yes, yes! Nu är sex veckors efterlängtat sommarlov här! Ska det blir skönt? Jaaaaa!!!

Våran ledighet kommer att bestå av mycket lek, häng med vänner, god mat, bad, träning, en resa och kramar…Det blir en skön ledighet. Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Så länge sen…

Godmorgon fina!

Så länge sen jag skrev ett inlägg här i bloggen.

Det har sina orsaker. Bland annat tiden…Jag har valt att lägga tiden på annat vilket för mig känns skönt. Att inte känna att jag måste skriva bara för skrivandets skull utan när jag känner mig motiverad. Och idag kände jag mig motiverad till att skriva några rader…

Här rullar livet på…Midsommar häromdagen och nu närmar sig hösten (skojas bara). Vi hinner njuta av sommaren ett tag till. Vårat hjärta…

Om en vecka går jag och Elsa på en efterlängtad semester. Pappan jobbar ett tag till men sen går vi på semester hela familjen och det ska bli rackarns härligt. 6 långa veckor ska jag njuta av min ledighet!

Träningen går riktigt bra. Jag är stark i kroppen, en härlig känsla och på lördag den 1 juli ska jag och Carola vara med på en liten tävling som anordnas eftersom Aktiverafabriken där jag tränar firar 1 års jubileum!Jag ser verkligen fram emot hösten och de springtävlingar som jag ska vara med på. KIA kvartsmaraton (de har bytt namn från AXA) och Tjejmilen.

Sen är det ju eventet som Röhnisch anordnar i oktober i Åre, woop woop så sköj! Alla mina idoler ska ju vara där…starstruck javisst, hahahaha!

Det är mycket skoj i görningen och vill du hänga med på ett hörn så följ med på Instagram där jag finns under namnet mrsjossanbjork 

Önskar dig en fantastisk härlig sommar och kom ihåg att du är värdefull!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Jag stampade på en risifrutti med foten…

Elsa här…länge sen sist…

Vet du vad jag gjorde häromdagen när jag och mamma var och handlade på affären?

Ibland testar jag liksom gränserna lite och denna gången så ville jag ha en sån där risifrutti som jag absolut inte tycker om, men jag ville ha en ändå för jag tycker förpackningen är fin.

Jag gick fram dit risifruttin låg och väntade på mig, tog fram den och la den i min egna lilla vagn. Sen sa jag till mamma att jag ville ha den.

Vet du vad hon sa då? Mamma sa nej! Hon sa att vi inte skulle köpa nån risifrutti eftersom jag inte tycker om den och bara spottar ut den ur munnen…Kan väl erkänna att jag gjort det några gånger förut men ändå liksom…hallå mamma!

Jag vägrade ge mig och mamma också…Jag sa ”snälla mamma” flera gånger men hon var benhård i sitt beslut. Hon sa att vi skulle gå och lägga tillbaka den bland alla andra fina risifruttina. Det tyckte inte jag!

Jag kände nu att min mamma var på väg att vinna risifruttistriden så jag var tvungen att göra något drastiskt…Så istället för att lyssna på min mamma så kastade jag den i golvet och så stampade jag med foten på den! Jo jag gjorde faktiskt det, hehehehe! Det kan även hända att jag skrek lite högt när jag gjorde det…

Som tur var så gick den inte sönder för då hade min sko blivit kladdig och så hade vi eller jag blivit tvungen att städa (OBS! gillar inte att städa).

Mamma såg vad jag gjorde och då gick hon fram till mig och sa att det inte var okej med det som jag höll på med och så förklarade hon varför.

Min mamma är väldigt bra på att förklara varför och så är hon liksom så lugn när hon gör det trots att jag gjort nått bus.

Jag kände själv att jag gjort fel så jag blev lite förlägen…Ja ja det hela löste sig och jag kommer förmodligen inte att försöka stampa på en risifrutti igen;)

Mamma vs Elsa 1-0….Dreamteam…min mamma och jag❤️

Kram Elsa

PS….Lyssna på dina föräldrar för de är kloka som ugglor även om det kan vara drygt ibland…;)

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Rosa hår!

Godmorgon fina!

Hoppas du haft en fin helg! 

I lördags var jag till min favoritfrisör Elin i Gävle…

Jag skulle toppa mitt hår eftersom jag tänker spara ut det litegrann. Elsa tycker att mamma ska ha Pippiflätor…:)

Elin stylade och fixade mitt hår och sprayade in rosa partier i det och rackarns vad jag gillar att ha rosa hår!

Va söt du är mamma” utbrast Elsa när jag kom hem i mitt rosa hår. Hon har varje gång jag frågat henne vilken färg mamma ska va sagt rosa…Det är hennes favoritfärg och min med. 

Jag har alltid velat prova att ha rosa hår och det var ju kanon att det gick utan att det satt kvar permanent men direkt jag fick rosa hår så ville jag att det skulle sitta kvar för alltid.

Det försvann tyvärr direkt jag tvättade håret igår…snyft snyft, men som tur var så hade jag köpt en flaska med rosa spray så jag sprayade i mera!

Nu är jag helt inne på att färga vissa partier i håret rosa på riktigt! Det blir så galet snyggt till det gråa tycker jag…och jag orkar inte hålla på att spraya i håret varje gång jag tvättat det…

Sen var det visst en till som ville ha rosa hår…Mamma fixade…

Nu ska jag åka iväg och köra ett pass på fabriken innan jobbet. Pappan är föräldraledig idag och är hemma och myser med Elsa…och imorgon är vi alla lediga…rackarns skönt! 

Önskar dig en härlig måndag!

Kram J

Annons
Kommentera (0)

Kommentera