Elsas Dagbok

Så länge sen…

Godmorgon fina!

Så länge sen jag skrev ett inlägg här i bloggen.

Det har sina orsaker. Bland annat tiden…Jag har valt att lägga tiden på annat vilket för mig känns skönt. Att inte känna att jag måste skriva bara för skrivandets skull utan när jag känner mig motiverad. Och idag kände jag mig motiverad till att skriva några rader…

Här rullar livet på…Midsommar häromdagen och nu närmar sig hösten (skojas bara). Vi hinner njuta av sommaren ett tag till. Vårat hjärta…

Om en vecka går jag och Elsa på en efterlängtad semester. Pappan jobbar ett tag till men sen går vi på semester hela familjen och det ska bli rackarns härligt. 6 långa veckor ska jag njuta av min ledighet!

Träningen går riktigt bra. Jag är stark i kroppen, en härlig känsla och på lördag den 1 juli ska jag och Carola vara med på en liten tävling som anordnas eftersom Aktiverafabriken där jag tränar firar 1 års jubileum!Jag ser verkligen fram emot hösten och de springtävlingar som jag ska vara med på. KIA kvartsmaraton (de har bytt namn från AXA) och Tjejmilen.

Sen är det ju eventet som Röhnisch anordnar i oktober i Åre, woop woop så sköj! Alla mina idoler ska ju vara där…starstruck javisst, hahahaha!

Det är mycket skoj i görningen och vill du hänga med på ett hörn så följ med på Instagram där jag finns under namnet mrsjossanbjork 

Önskar dig en fantastisk härlig sommar och kom ihåg att du är värdefull!

Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.