Elsas Dagbok

Sjukdom och midsommarafton…

Godmorgon fina!

Jaha vi börjar sommarlovet och midsommarafton med sjukdom…så var det ju inte alls tänkt…

Elsa har feber och sjujäkla hosta! Vi har inte sovit mycket alls inatt. Stackars Elsa. Klockan 04 var vi tvungna att kliva upp på grund av hostan men jag fick som tur var sova en stund eftersom jag sovit ca 0 timmar under natten. Jag vågade inte kolla mig i spegeln för då vette tusan vad jag fått se, hahahaha. 

Och dagen till ära är det ju midsommarafton igen. Elsas tredje i ordningen och jag och pappans typ fyrtiotredje eller nått liknande! Hjäääälp:)! 
 2014❤️

  2015❤️

Vi som skulle iväg till Stjärnsund idag för traditionellt midsommarfirande…det ställer vi in och firar här hemma istället. Nu ska Elsan kureras så vi kan åka till mormor på söndag. Kan vi inte åka då får vi åka på måndag…det ordnar sig. 

När jag druckit nån liter kaffe och fått i mig frulle så ska jag ut och träna. Jag ska köra mördarintervaller var det tänkt. Vi får se om det blir ett lättare pass efter nattens minus på sömnkontot…

Blommor ska plockas för midsommarkrans ska Elsa och mamman ha även att förkylningen är på besök…En tradition vi inte viker oss ifrån:) På den punkten är vi stenhårda, hihihihi. 

Önskar dig en trevlig midsommarafton. Va rädd om dig. Du är värdefull! 
Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Hoppas förkylningen drar bort som en ” stormvind ” usch o fy för den.
    Klart ni måste ha en midsommarkans, hur ska ni annars kunna dansa små grodorna ?. Stig o jag ska oxå ut o plocka blommor, men det blir ingen krans, jag jan ju dansa små grodorna med slutna ögon, gummistövlar o regnställ, har ju tränat på det varje år sen urminnestider ???? Trevlig midsommar på er kram