Elsas Dagbok

Nu är det gjort! 

Godmorgon finaste!

Tack för att du vill läsa vår blogg…det gör mig så rackarns glad på många sätt. Så tack!

Nu är det gjort! Igår skrev jag under min uppsägning från jobbet på polisen. Jag fick frågan om det kändes konstigt men vet du vad att det gjorde inte det. Det kändes lätt och rätt. 

Så om allt går som jag vill så slutar jag på polisen den 10 augusti och börjar mitt nya jobb den 11 augusti. Räknar jag jobbdagar så är det endast 11 dagar kvar, men först är det en efterlängtad semester som börjar på torsdag klockan 16 min vän och som jag verkligen kommer att njuta utav. 

Semester….smaka på ordet. För mig betyder det ledighet, en tid att umgås med nära och kära och ladda batterierna. 

Våran semester börjar med att jag och Elsa åker till mormor Åsa en vecka. Pappan blir hemma och jobbar samt att han ska byta golvet i vårt hus. Det är bäst att passa på när vi åker bort för det ska flytspacklas och fixas. 

Idag har jag tid på Hälsocentralen igen! Ska dit och visa upp den andra hudförändringen och jag begärde igår när jag fick tiden att de skulle ta kort och skicka bilden till hudkliniken i Gävle för utlåtande. 

Om jag inte förstod sköterskan fel som ringde mig så ska jag träffa samma läkare som operarde bort hudförändringen på benet…den som gick upp. Jag kommer att visa bilden på hur den såg ut samt berätta att jag fick göra om operationen. Det känns bra att få prata direkt med honom ifall det nu är samma läkare…

Nu rattar vi igång denna tisdagen. Önskar dig en härlig dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt med avslut på nåt du inte varit nöjd med, nu kan du verkligen njuta av semestern, dessutom behöver du inte ha ” ångest ” sista semesterveckan. ?
    Hoppas du får samma läkare idag, o får en förklaring på hans ” syteknik ”. Kram o lycka till idag.

    1. Josephine

      Det kan bara bli bättre. Hoppas det blir bättre inom polisen med tiden och att de som bestämmer börjar ta tillvara på sin fantastiska personal. Jag hoppas det i alla fall! Ja det blir intressant att se vad som händer i em på HC. Jag är bara så less att behöva ha med dem att göra. Kram och ha en fin dag?