Elsas Dagbok

Jag har nyss kommit hem från familjeläkarjouren!!!

Hallå fina!

Detta är f n inte sant! Fast det är ju det!

Ikväll när jag skulle lägga om mina stygn/sår efter operationen igår så fanns det inga stygn kvar!!!

När jag öppnade den stora kompressen som låg så fint över såret så gapade det ett stor röd och blodig grop mot mig. Jag tänkte att det här är fan inte sant!

Inte ett stygn fanns kvar. Det såg för hemskt ut. Jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till så jag ringde genast 1177.

Jag blev beordrad att åka till Sandviken på studs för att få hjälp. Enligt den hjälpsamma sjuksystern på 1177 så hade jag inget annat val.

Så blev det. Nu är jag nyopererad igen och blivit sydd med 5 stygn. Både läkaren och sjuksystern i Sandviken kunde inte räkna ut hur läkaren från igår sytt. Och ärligt så har han nog inte sytt. Det vette fan på ren svenska vad han pysslat med.

Jag blir både arg och ledsen. Så här ska det banne mig inte gå till. Jag har tagit kort på hur såret såg ut när jag kom in till Sandviken och hur det ser ut när de sytt om det.

Det köttiga såret vill jag inte visa här i bloggen men efterbilden är okej.

 Nu är jag ordinerad att vara sjukskriven resten av veckan och röra mig så lite det går. Så imorgon är det ryggläge för mamman som gäller.

Nu ska jag bara vara…

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Men nu blir jag orolig på allvar, om en läkare opererar o inte kan sy ihop såret, är han ens utbildad ?? Vi får verkligen hoppas att det inte blir några komplikationer, kram

  2. Nettan

    Men hur är det ens möjligt??? Tur du fick hjälp ikväll iallafal!! Se till att det blir en anmälan gjord så det inte drabbar fler. Kram

  3. Eva Edenhag

    Men vad i hela friden är det som händer med vår sjukvård? ???? Syntes det inte ens märken efter nåt stygn ??

    1. Josephine

      Ingen aning!!! Inga märken, inget alls! Läkaren o sjuksystern i Sandviken kunde inte förstå hur han gjort! Det fanns en enda knut och det ska finnas många. Nä fy bubblan! Kram