Elsas Dagbok

Vår härliga dag på makalösa Furuvik

Godmorgon fina!

Gissa vilka som stod först i kön in till makalösa Furuvik? Beredda att ta röda mattan med storm? Jo Elsa och Agnes förstås.  

 Vilka supersöta små premiärlejon. Foto: Furuvik 

   Det blev några genrep innan premiären på röda mattan:)

När vi hade kommit in så var det en snabb marsch till aporna…det var nån som absolut skulle titta på aporna. Och det var inte jag… 

 
  Det blev en sväng in till ”regnskogen” där det kryllade av ormar. Elsa konstaterade bara att där låg det en orm…pappan fick panik och höll på att skita på sig, mamman skrattade:) 

Sen blev det dags för en uppskattad lunch inne i en mysig cirkusbyggnad. Lunchen var mer än välbehövlig för de små och stora magarna. Tyvärr fick jag inte i mig så mycket eftersom det var pasta (gluten) men det fixade till sig senare. 

När magen fått sitt och de stora fått i sig sitt kaffe kastade vi oss över tivoliområdet. Rackarns vad Elsa älskade detta! Det blev en hel del karuseller både för mamman och pappan. 

Mamman blev glad eftersom dessa små söta barnkaruseller även är gjorda enligt mammans önskemål. De går sakta och snurrar inte så jädrans mycket. 

Mamman fick dock en snilleblixt när Elsa sov att hon och Malin skulle åka slänggungorna! Hur f n tänkte jag då? Jag som blir grön i fejjan och mår skit efteråt. Helt plötsligt satt jag där, i en korg, i en slänggunga…och jädrar i min låda vad det gick, hahahaha. Jag mådde lite pyton när jag kom ner men det var det nästan värt:) 

 Åter till de små karusellerna…

  

   

   

   Hej hej pappan!

Självklart skulle en ballilong ( Elsas ord för ballong) följa med Elsa hem. Hon valde en polishelikopter utan att blinka;)!  

  Ett stort TACK till Zapevents PR för den fina inbjudan till makalösa Furuvik! Vi kommer gärna tillbaka igen. 

Tack till Furuvik för den fina parken och era trevliga anställda. Tack till Agnes, Alfred, Malin, Irene, Agneta, Marie, Fanny och Wille för ert trevliga sällskap? Vilken kanondag vi hade!

Nu kör vi söndag…Önskar dig en härlig dag! 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.