Elsas Dagbok

Att se möjligheterna och inte hindren! 

Godmorgon fina!

OBS! Detta är inte ett aprilskämt;)!

Igår när jag kom hem från jobbet så stod det ett nytt vrålåk i köket. Det var inte nån ny bil till mamman utan en superfräsig balanscykel till Elsan. Så fräsig. Den var från världens bästa farfar. 

 Nu ska här balanseras…:) Tack farfar!

Igår när vi åkte ner till föris skulle Elsa prompt ha med sig sina två paraplyer i bilen. Jag varken ville eller orkade ta en konflikt om att låta dem vara hemma så jag lastade in Elsan och två paraplyer i baksätet. 

Hon tyckte det var så jädrans roligt! Elsan byggde en koja av det ena paraplyet. Jag var tvungen att stanna bilen två gånger för att hjälpa henne när hon skrek från baksätet att det krånglade, hihihihi! 

   Jag älskar verkligen att ”inget är omöjligt” när det gäller barns tänk. Jag försöker ta efter dessa kloka små individer, att hela tiden försöka se möjligheterna och inte hindren. Mycket nyttigt och ibland väldigt svårt! 

Ja du idag är det den 1 april. Hoppas du inte blir lurad idag. Jag tänker inte lura någon och jag tänker verkligen vara på min vakt så jag inte blir lurad, hehehehe.

Nu kör vi fredagen! Ha en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Tänk så mycket vi har att lära oss av barnen, deras uppfinningsrikedom är outtömlig, det gäller bara att guida dom rätt o ha tålamod (vilket är svårt ibland). Ha en bra dag o fantastisk helg