Elsas Dagbok

Motivation och insperation delux! 

Jag är så glad över att Instagram finns. 

Jag älskar att titta och inspireras av andras bilder och då bilder som inte är tillrättalagda och sönderretuscherade. Det ska helst vara bilder från det ”vanliga” livet. Vem är inte svettigt just efter ett hårt pass i gymmet liksom men det beror väl iofs om du tränat på riktigt eller inte. Jag ser ju ut som ett rätt stopplyse efter ett pass, hahahaha. 

De bilder som jag inspireras mest av just nu som du kanske förstår är träningsbilder av alla de slag. Det har blivit lite av min fetisch just nu och jag älskar det! 

Jag blir så jädrans inspirerad och motiverad av att träna ännu mera när jag ser dessa härliga endorfinbilder som finns. Människor som verkligen tagit tag i sin hälsa och situation och gjort slag i saken. Inte bara snack där utan även verkstad. 

Så tack till alla ni som delar med er av era härliga träningsbilder. Det gör mig ännu mer motiverad att nå mina mål och träna ännu hårdare. Ni rockar!  

Några härliga konton på Instagram!  Jag skulle kunna nämna hur många som helst men då tar bokstäverna slut i alfabetet, hihihi. 

Har du några konton som du inspireras och motiveras utav? Berätta gärna! Vore roligt med nya konton att följa. 

Ps. Inlägget är fördaterat och inte skrivit under arbetstid ifall nån grinig och missunsam person funderar…;)

Kramar Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.