Elsas Dagbok

Rädd…

Hej fina!

Hoppas du mår bra och har en fin dag.

Jag mår sisådär. Jag är så nervös i magen. Det släpper inte. Jag är helt enkelt rädd. Rädd för vad som komma skall. 

90 procent i mig själv säger att det inte är något farligt och 10 procent säger annat. Det där jävla 10 procenten förstör så mycket. Allt ser ju bra ut men lik förbannat så tar det negativa tankarna över. 

Jag vill bara att allt ska vara över så jag får börja leva igen för just nu så känns det inte som jag lever utan jag bara är. Gör det jag måste men inget mer, känner ingen glädje i det jag gör. Nä fy fan för denna rädsla och ovisshet.

Det går nog inte räkna hur många gånger per dygn jag känner på min mage och på knölen. Ena gången tycker jag den har krympt och den andra gången tycker jag att den växt. Om jag fick en 10 krona för varje gång jag känt på knölen så vore jag miljonär vid det här laget. 

Imorgon är det onsdag och röntgen… snälla låt detta vara över snart!

Kramar Jossan  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Förstår hur du känner…. För ett par år sedan ramlade jag ihop på jobbet, det blev det röntgen av hjärnan. De hittade vad de kallade, en formförändring på lilla hjärnan. Då trodde jag naturligtvis att nu är det kört…. Nu visade det sig efter många undersökningar att det inte var något farligt…. Men våndan innan jag fick veta går inte beskriva med ord. Jag satt apatisk i två veckor funderade på döden och hur det skulle gå för min familj….
    Kram på dig!