Elsas Dagbok

Otrevliga människa!

Godmorgon fina du!

Vill börja med att ämne en gång säga tack! Jag fortsätter att få en otrolig fin respons på mitt inlägg En sorg i mitt hjärta…Det gör mig rörd och jäkligt glad! Tack för alla fina kommentarer här på bloggen och på Facebook. Tack för alla likes. Jag älskar er ärlighet. Ni är helt fantastiska! Glöm aldrig det❤️ 

Gårdagen då… Jo den gick fort förbi och det gillar jag eftersom jag tycker att torsdag är en dag som bara finns där utan att göra nån nytta. Det ska väl vara att man ska äta pannkakor och ärtsoppa då som gör att den är ok. Fast jag äter ju inte ärtsoppa, hehehehe.

Igår arbetade jag istället för en kollega som var ledig (skönt för kollegan:) och det innebar att jag hade receptionstjänst med allt vad det innebär. Det innebär till stor del att ta upp anmälningar och förklara en massa för människor som inte förstår varför det är si eller så. Jag tycker det är riktigt roligt!

Det som är mindre roligt är vissa av de människor jag träffar. Jag lovar att jag träffar på ALLA typer av människor. Det har sin charm men ibland så blir jag så jädrans arg och besviken i hur vissa människor uppträder. De känns som de bara går in för att jävlas och vara otrevliga och vill göra allt för att förstöra det jag just då håller på med. När jag finns där för att hjälpa dem så gör det allt för att sätta käppar i hjulet liksom.

Igår så träffade jag på en sån person. Tänker inte skriva nått mer om det här men men i slutändan så tror jag ändå att det är den personen som inte mår så bra och personen kommer att få sitt straff förr eller senare. Karma is the bitch!

Nog om det…nu är det äntligen fredag! Hallelujamomentdelux! Så jädrans skönt. Snart är det dags för fredagsmys men först måste jag arbeta en stund.

Undra just vilka människor jag träffar på idag…

Önskar dig en härlig dag. Du kommer väl ihåg att du är värdefull! Och du…TACK än en gång!

Nu kör vi!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.