Elsas Dagbok

1 Mars

Hej alla snälla människor!

Idag är det Lördag den 1 mars. Tiden går så fort tycker mamma. Jag är snart fyra månader. Själv tycker jag tiden går sakta tror jag.

Idag har pappa fest med några farbröder. De kom hit halv sju i morse! Då sov jag och mamma. Vi sov till halv nio idag.

Pappa och hans kompisar sitter ute. Jag har varit nere en sväng och sagt hej. Pappa och hans kompisar fiskar. De har en tävling om vem som får den största fisken. Hoppas min pappa vinner:)

Han hoppade upp ur sängen när hans klocka ringde halv sex. Man kan nästan tro att det var julafton eller hans födelsedag:) Han hade svårt att sova inatt men det kan bero på att vi gick och lade oss halv åtta igår kväll.:)Vi var trötta hela familjen:) Jag ser fram emot när jag ska ha min första fest. Tänkte dock vänta tills jag fyller 1 år. Då du pappa, då är det party:)!

Sen for jag och mamma ut på en långpromenad så jag fick sova i vagnen och mamma fick sin motion. Det är en bra kombo tycker vi båda.

Snart ska jag och mamma åka och hälsa på en kompis till mamma som heter Malin och Malins mamma. Det ska bli skoj att träffa dem. Men först ska jag äta och göra mig fin:)

Du har väl röstat på min blogg:)??? Hoppas det. Jag och mamma blir jätteglada över alla de röster vi får. Rösta på bloggar.besökstoppen.se

Ikväll är det mello.  Mamma kallar det för mello men hon menar melodifestivalen. Får se om vi orkar kolla:)

Sköt om dig och va snäll, men ta ingen skit!

Kram Elsa och Mamma

Vår sjö Fotograf:mamma
Vår sjö, Det ligger fisk på bryggan men de är lite svåra att se:)
Fotograf:mamma

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.