Elsas Dagbok

Åka hiss!

Hej på er!

Oj vad dagen har gått fort. Jag och mamma har varit på babyrytmik på förmiddagen. Jag var med i ca 3 låtar sen kände jag för att äta lite. Det som är bra med babyrytmiken är att vi småbarn får äta och sova när vi vill. Om vi sover när kommer dit så får vi fortsätta sova. Lena vår ledare(hon är bäst) säger att vi hör rytmen ändå när vi sover.

När jag käkat klart så var babyrytmiken slut.  Då blev det mammasnack och fika för mammorna. Själv så somnade jag en liten stund i mammas famn. Den famnen den är skön den:)

Nu har vi vart på promenad. Det är jättedåligt väder. Det snöar och regnar hela tiden. Tur det finns regnskydd till min fina barnvagn. När vi är ute och går funderar mamma på många saker. Hon säger att hon knäcker många bra ideèr när hon är ute och går. Men när hon kommer hem har hon glömt dem, hahahaha.

Ja just ja! Jag skulle ju berätta att jag åkt hiss idag när vi skulle ner till babyrytmiken. Jag tycker hissar är rätt intressanta uppfinningar( tycker min mamma med.) Det är tur att det finns hissar när man inte kan eller vill ta trapporna. Mamma brukar oftast ta trapporna för hon tycker det är bra träning men idag var vi tvungna att ta hissen på grund av att det var en kille som höll på att renovera trappen. Jag tycker vi ska åka mer hiss mamma!

Imorgon är det fredag! Då är det fredagsmys med mamma och pappa. Men innan fredagsmyset ska vi iväg imorgon förmiddag och träffa några mammor och barn hemma hos Erica och Noel (de som vi gick med häromdagen ). Erica skulle bjuda på macka och kaffe och sen blir det barnvagnsrace nere i Hofors. Jag och mamma ska vinna:), hahahaha. Vi kommer ju inte att rymmas i bredd så vi får gå på rad. Det blir en rolig syn. Måste ta lite kort och lägga ut sen.

Va snäll!

Kram Elsa. Mamma hälsar!

Bjuder på två hissbilder:

Jag i hissen. Fotograf:Mamma
Jag i hissen. Fotograf:Mamma

Hissen:) Fotograf:Mamma
Hissen:)
Fotograf:Mamma

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.