Elsas Dagbok

Onsdag hela dagen

Godmorgon finingar!

Idag är det onsdag. Onsdag är en bra dag tycker vi. Den är som mitt i veckan och snart är det helg:)

Igår var vi som sagt en sväng till Gävle. Vi svängde in i Valbo för pappa skulle kolla på lite fina kläder. Han hittade en jättesnygg rosa skjorta som han ska ha på mitt dop. Mamma och jag tyckte att han blev jättesnygg i den. Nu vill mamma hitta en rosa eller grå klänning så de matchar varandra.

Mamma hittade en baddräkt. Hon tycker den är superful, hahaha.  Hon köpte den för den var den billigaste. Roliga, tokiga mamma. Jag undrar om hon verkligen kommer att ha den på sig när vi ska bada till veckan. Hon måste ju ha den annars kommer hon att bli utkastad från badhuset om hon kommer naken, hehehe.

Jag har sovit väldigt bra inatt igen. Mamma fick väcka mig en 6 timmar för hennes bobisar (där min mat kommer ifrån) höll på att sprängas. Sen åt jag och somnade om till halv åtta imorse. Känner mig utvilad och pigg idag.

Snart ska vi åka ner till Hofors igen! Vi ska ut på promenad med Malin. Malin är mamma till tvillingarna Agnes och Alfred. Jag har aldrig sett tvillingar förut så det ska bli jättespännande. Det är helt otroligt vad det promeneras:)!

Nu ska jag fixa till mig inför dagen.

Hörs sen och va snälla mot varandra!

Kram E

Träning:)
Träning:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa Emilsson

    Tjingeling goding!
    Väldigt vad du är ute och reser. Att vara ute i friska luften är mycket uppiggande och skönt. Det tycker mormor också. Snart kommer din lilla kusin och hälsar på farmor. Det ska bli så kul. Sen kommer ju du också. Längtar så efter dig och din mamma.
    Pussar och kramar.

    1. Josephine

      Jo jag är en liten globetrotter:) vi har haft en mycket trevlig promenad idag med Malin och tvillingarna :) vi längtar efter dig också!!!! Kram