Annawii

VEGGIE QUORN BEEF WITH WOK AND FETA CHEESE

Jag fortsätter att utmana mig själv i Kelloggs Special K:s utmaning ”Make a change” och i förra veckan gjorde jag lunchen ovan, quornbiffar med wok och fetaost, som blev så god att jag vill dela receptet med er! Egentligen hade jag tänkt att göra biffarna på quornfärs men då den var slut mosade jag ett gäng quornbullar så att de blev en smet och blandade sedan dem med 1 msk Philadelphiaost samt chilikrydda och salt. Därefter formade jag smeten till biffar och stekte dem till de fått en fin yta. Till det serverade jag min favoritwok med smulad fetaost samt en härlig grönsallad och en bit bröd vid sidan av. Enkelt, nyttigt och otroligt smarrigt måste jag säga!
Bon appétit!
/I continue my ”Make a change” challenge and last week I made this delicious lunch, quorn beef with wok and feta cheese, which I want to share with you! I started with mashing a couple of quorn meatballs (vegetarian of course) with a fork and then I mixed the batter with 1 tablespoon of cream cheese, salt and chili spice. When I was pleased with the taste, I formed it to small beefs and fried them in a pan until they got a lovely color. I served them with my favorite wok, a green salad plus feta cheese on top and a bit of bread on the side. It is so simple to make, healthy and tastes yummy! Bon appétit!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.