4 kids and braids

Arg och besviken på mig själv

Hej tisdag!

Hoppas allt är bra med er?

Jag är ok förutom att jag igår lyckades få en lampa på min tumnagel. Det där med lösnaglar är inte min grej. Alltså det gjorde så ont så att jag bara grät högt och länge. Ska låta det gå någon dag och se om det blir bättre. Är rädd att min nagel under har släppt….

Idag har tjejerna varit lediga då det varit samtal i skolan. Alla samtalen är nu avklarade och det gick bra. Blir så fascinerad över hur olika trillingarna är. Skriver mer om det imorgon.

Idag tänkt jag skriva om något helt annat. Alltså jag blev både arg och besviken på mig själv häromdagen. Vi gjorde ju om i Majas rum. När vi höll på och fixade fick Maja en idé. Hon ville fylla sänggaveln med gosedjur. Hör mig själv säga men Maja du börjar ju bli stor ska du verkligen ha massa gosedjur framme. Hann inte säga klart meningen förrän jag blev både arg och besviken på mig själv. ALLTSÅ om hon vill fylla hela sängen med gosedjur så är det väl upp till henne. Det är hennes rum det är hon som ska vara där inne inte jag.

Hör hur hon ändrar sig och säger. Du har rätt mamma.  Jag kan ha ett min favorit framme det räcker. Så sätter hon dit ett litet vitt gosedjur som inte tar någon plats alls….

Barn idag växer upp alldeles för fort tycker jag. Ser bara på Mollie.

Nu när Maja är och dansar har jag fyllt sänggaveln med gosedjur!

Inlägget om Majas rum hittar ni här.

Önskar er alla en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Du som är mamma till fyra, har säkert varit med om att barnen ramlat och slaigt sig några gånger. Min 1 åring ramlade ikväll och slog upp läppen. Nu kan jag inte släppa känslan och tanken att de är mitt fel och att man är den dålig förälder. Har du någonsin känt så? Om du har det hur har du hanterat de eller tänkt?
  //sjukt orolig förälder med mycket skuldkänslor

  Ps. Älskar verkligen att läsa din blogg och följa dig å din familj på instagram! Så inspererande! ?

  1. 4kidsandbraids

   Hej! Men å hoppas det gick bra! Har ständigt dåligt samvete men det blir bättre med åren. Det är oundvikligt att barn ramlar och slår sig. Har alla mina 4 gjort! Gör lika ont i mamma hjärta varje gång. Helt naturligt att tänka vad kunde jag gjort för att undvika men det går inte undvika. Tack snälla du! 🙂

 2. StrongMama

  Vilken fin mamma du är ändå, som inser dina fel, brister och rättade till de. Jag håller med dig, de växer upp för fort, så vad gör några gossedjur framme? Man säger saker per reflex, det är så vi är, vi människor menar jag då. Vi är mammor men också människor och jag tycker att du visar klart och tydligt vilken fin och underbar mamma du är. Tänk de som inte ens inser det och bara kör på, på samma sätt hela tiden.
  Kram på dig, va inte för hårt mot dig själv och du.. jag blir lite nyfiken.. vad tyckte hon när hon kom hem då? Blev hon glad eller tog hon ner de? 🙂

  1. 4kidsandbraids

   Det är inte helt lätt alla gånger. Det är något jag lärt mig under åren som mamma. Man säger och gör saker utan att tänka ibland. Försöker ofta göra om och gör rätt. Lättare när barnen är större och mer förstående. Kram tillbaks och hon blev jättglad och dom fick självklart sitta kvar!