4 kids and braids – Karin Säther – aktuell i "Oops det blev trillingar"
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Bästa tipsen för längre ledighetskänsla!

Go kväll tisdag!

I annonssamarbete med “Polarn O,Pyret” skulle jag vilja påminna er alla om hur vi kan förlänga julledigheteskänslan! Jag längtar nämligen redan nu efter nästa ledighet. Någon mer än jag?

Vardagen och dess rutiner är i gång och om jag ska erkänna så är det ganska så härligt det också. Fast det är ju ändå något speciellt med lediga dagar!  Visst är det? Dagar att planera, att upptäcka saker tillsammans och dagar när man bara bestämmer sig för att bara vara!

Finns det något härligare än att krypa ner i sköna behagliga kläder förresten? På bilden har jag och tjejerna kläder från Polarn O.Pyret limiterad rand finns endast i begränsad upplaga!!!

Ni hittar kläderna här

Underbart mjuka och vi bara älskar de färgstarka ränderna allihop!

Basplagget har en grå bas med ränder i 2 olika blå nyanser, grön, orange, lila och vitt. Mina tjejer älskar färg och hittade massa fina tröjor och byxor i starka färger att matcha med till vårens outfits.

Ja hur gör då vi för att förlänga den där härliga känslan mitt i vardagen!

Ställ klockan lite tidigare någon morgon. Pyjamas eller myskläder på! Duka upp en härlig frukost och få lite hotellfrukost känsla innan dagen drar igång. Man hinner umgås en liten stund på morgonen och den där känslan av en bra start har man med sig resten av dagen!

Efter läxfix lägg undan och stäng av alla tekniska prylar. Ta fram olika sällskapsspel och kör en spelstund tillsammans. Det behöver inte vara så lång tid. Bara en stund när inget stör runt omkring och man bara har tid för varandra! Ibland kör vi kortspel och ibland får tjejerna var sin kväll de får välja just det spelet dom vill spela.

Något vi gör emellanåt är att vi bäddar upp i vardagsrummet med massa täcken och kuddar. Ibland blåser vi tom upp en luftmadrass som vi ställer vid soffan. Då blir soffan som en enda stor härlig myshörna. Sedan dukar vi upp med massa gott. Om tjejerna får bestämma massa frukt jag väljer helst godis. Sedan ser vi på film tillsammans. Kan man göra vilken kväll i veckan som! Lätt att få till den där myskänslan.

Om tjejerna skulle helt bestämma själva då ser det lite annorlunda ut!

De hittar ledighetskänsla mer i aktiviteter!

 

 

Hur gör ni? Har ni några tips som ni vill dela med er av?

Nu ska vi ha lite överläggning eller som vi kallar det familjeråd. Vi behöver känna lite ledighetskänsla i kväll allihop!

Önskar er alla en underbar kväll och tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons