4 kids and braids – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Bryt för en Twix

God kväll tisdag!

Jag vet inte varför allt bara blir typ fel just nu. Inte allt men mycket blir bara så tokigt.

Hör fel, glömmer saker och när jag väl gör något tar det sååå lång tid. Att jag sedan också ställer högre krav på mig själv är ytterligare en sak. Vill prestera mer och göra bättre ifrån mig. Jag känner att jag utvecklas hela tiden men vill att det ska gå snabbare.

Vill och behöver fortfarande gå den där fotokursen. Sedan vill jag gå och lära mig att sminka mig också. Tycker det är kul att hålla på men samma sak som med fotandet. Skulle spara så mycket tid om jag lärde mig båda!

Ett 2 timmars smink tillfälle hos Make up store kan det ge resultat tror ni?

Jag mår mycket bättre men är fortfarande inte helt hundra. Nog säkert det som gör att saker och ting blir fel. Reagerar mycket starkare än jag brukar göra när jag tycker något inte är rättvist. Ibland känns samhället otroligt fyrkantigt. Blev sur idag och jag sade faktiskt ifrån. Brukar inte göra det. Är en sådan ibland som kan be om ursäkt för att jag existerar om ni förstår vad jag menar. Blir så frustrerad när man bara får ett nej tillbaks. Ett nej det går inte. Stod dock på mig och hon skulle efter många om och men kolla upp saken och återkomma.

Var typ ledsen när jag ut ur butiken. Det började spöregna och jag hann bli riktigt blöt. Behövde handla det där med planering av middagsmat. När jag stod i kassan ringde någon hemifrån. När jag packade ner varorna ringde någon hemifrån.

Unnade mig en extra stor Twix. Stannade vid sista kassan som var tom Behövde ha den där twixen där och då. Den fanns inte. Ni vet när man ibland letar blir man blind. Rev ur allt ur kassarna typ desperat. Men den fanns inte där. Gick tillbaks till bandet där jag handlade. Såg framför mig att den låg kvar där. Nej ingen Twix. Han som plockade varor efter mig tror ni han sitter hemma och mumsar på en stor Twix just nu?

Så lite ibland som kräver att man ska komma ur balans 😉

Var alldeles för less för att gå in och köpa mig en ny. Å kvittot nej det behöll jag ju aldrig. Fast hade det hjälpt.

Måste jobba men ska bädda ner mig en stund först. Bara vila en stund!

Kram på er från en lite trött och extremt godissugen 4 barns mamma!
Ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh en kram skickar jag till dig ❤ känner så igen mig i det du skriver, choklad är bra i de lägena 😔 samt vila och en kram ❤ ta hand om dig!

Se fler...